2022 lakker mod enden, og med et foranderligt år i bagagen, kan vi se frem mod 2023, som et nyt spændende år med en masse samarbejdspartnere og kunder – både nye som gamle. 

Afslutninger giver ofte anledning til opsummeringer, opgørelse og ikke mindst top 5-lister. Derfor har vi selvfølgelig også lavet en top 5 over vores mest læste klummer i 2022, som du kan lade dig inspirere af. Så du kan roligt læne dig tilbage, snup en kop kaffe og læs med.

God fornøjelse – og ønsket om et godt samt lykkebringende nytår!

NR 1: Du lever i verdens mest konkurrencedygtige land 

Danmark er kåret til verdens mest konkurrencedygtige land. Og slår dermed bl.a. Singapore. Det skyldes ikke mindst nogle helt særlige egenskaber hos de danske virksomheder. Egenskaberne og hvad der har bragt Danmark i front kan læses i klummen her.

NR 2: If you’re in trouble, double! 

Klummen omhandler de virksomheder, der udfordrer status quo, selvom de selv er udfordret. Disse virksomheder kan nemlig blive de rigtige vindere i sidste ende, fordi de tør tage risikoen. Læs mere her.

NR 3: Fremtiden tilhører de virksomheder, der formår at balancere drift og forandringer

Inspirationen til klummen udsprang af, at ”Project Management” for første gang nogensinde var nævnt på forsiden af Harvard Business Review!  I mange år har project management været undervurderet organisationer – og er det til dels også stadig. Det betragtes som spild af tid og værdien erkendes ikke. Men det er hverken spild af tid eller uden værdi! Læs mere her.

NR 4: Novo og Frauergaard, er der mon en tredje vej? 

I denne klumme udfordrer vi Novo Nordisk og Lars Fruergaard Jørgensen til både at blæse og have mel i munden. Det behøves faktisk ikke altid at være et valg mellem enten høj vækst og lav margin, eller høj margin og lav vækst. Læs mere her.

NR 5: Er Gucci-filmens drama langt fra den danske virkelighed?

Kan erhvervslivet virkelig lære noget af én af verdens mest kendte familier, der skildres i en film, hvor producenten påstår, at det er virkelige hændelser, mens familien siger, at det er fiktion? Svaret er med store bogstaver JA! Læs mere her.

Den første kop kaffe koster ingenting

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed stærkt videre.

Skal du være en del af vinderne i 2023? 

… og forberede dig på dit arbejde med strategi? Så er bogen “Strategi i Vindervirksomheder” en rigtig god start. Få en forsmag på bogen her eller bestil bogen i dag og begynd det nye år med vejen til din nye strategi under armen.

Bogen er bestseller med mere end 30.000 solgte eksemplarer. Den tager fra start til ende læseren i hånden gennem den røde tråd og hjælper dig på vej til at blive en aspirerende vinder! Bogen er grundlaget for vores arbejde i Vinderstrategi A/S, hvor vi har erfaring med mere end 400 strategiske forandringsprojekter.

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog. Her kan vi blandt andet snakke om, hvordan vi i samarbejde kan hjælpe dig bedst muligt på vej. Kontakt os helt uforpligtende her.