VindervirksomhedsTjek - Vinderstrategi A/S

Gennemfør VindervirksomhedsTjek® GRATIS – en APP, hvor du med det samme, og mens du er på farten, let og enkelt kan tjekke, om din virksomhed er en vindervirksomhed®.

VindervirksomhedsTjek

VindervirksomhedsTjek® kan GRATIS gennemføres på mobil enhed eller web.

Start VindervirksomhedsTjek®

VindervirksomhedsTjek® er en webbaseret kvantitativ strategisk tilstandsanalyse, som har til formål, at give virksomheden en indikation på, hvorvidt virksomheden er en vindervirksomhed®, er godt på vej til at blive en vindervirksomhed®, eller om det kræver ekstra arbejde at blive en vindervirksomhed®.

Der er tale om et indikationsværktøj bestående af 13 scoringspunkter, der alle ranker virksomheden. VindervirksomhedsTjek® er ikke tolkning og sammenfatning, men er en katalysator for egne refleksioner og tanker. Resultatet danner dermed basis for, en hypotese omkring det strategiske arbejde virksomheden har foran sig. Hypotesen består dels af et trafiklys dels af forslag til en række strategiske indsatser som virksomheden bør gøre. VindervirksomhedsTjek® er udarbejdet ud fra principper i bogen ”Strategi i vindervirksomheder”, skrevet af Mikael Vest, Vinderstrategi A/S samt Vinderstrategi A/S´ praktiske erfaringer med strategiarbejde.

Vi anbefaler at flere personer fra virksomhedens topledelse gennemfører VindervirksomhedsTjek® for at sikre et mere nuanceret billede af virksomhedens strategiske arbejde.

VindervirksomhedsTjek

Udbyttet er bl.a., at virksomheden får:

  • Et bud på hvor tæt virksomheden er på at være en vindervirksomhed® – trafiklysindikation
  • Indikation af hvilket strategisk arbejde virksomheden måtte have foran sig
  • En række konkrete anbefalinger til det videre strategiske arbejde
  • Baggrundsmateriale som basis  for overordnede drøftelser i virksomheden om det strategiske arbejde
Faktaark
Kontakt os

Læs referencer indenfor strategiarbejde.

Relaterede ydelser som måske også har din interesse.